Tuesday, 20 May 2014

Petikan Buku Prof Muhaya : Pentingnya supplement!

Salam semua ^_^

Moga semua sihat-sihat belaka ya. Finy nak share petikan dari buku yang Finy baca.


Best Seller dari Prof Muhaya ni bertajuk "Bahagia & Membahagiakan". Dalam buku ni banyak info-info yang kita boleh dapat tau antaranya Prof juga menyentuh topik 'Kesihatan tidak ternilai dengan harta dan wang'. Kita perlu ambil supplement untuk menjaga tubuh badan kita daripada diserang penyakit kerana tubuh kita ni amanah dari Allah yang wajib kita jaga tau. Antara cara nak jaga tubuh adalah dengan mengambil supplement terutamanya yang mengandungi anti-oksidan untuk kesihatan. Macam VCO, ada anti-oksidan. So, kena ambil tau. Hargai masa sihat anda sebelum sakit ;)




Sunday, 16 March 2014

Jerebu!! Jangan tinggal Vitamin anda!

Salam sayang semua..

Sekarang ni musim jerebu terutamanya di Lembah Klang kan.. Jadi Finy harap anda semua jaga kesihatan okay. Jangan tinggal Vitamin ye. Ambil VCO 2 biji / 2 sudu sehari In Syaa Allah boleh tambah imun badan tu.


Kalau dah mula rasa perit-perit tekak tu, ambil lebih sikit VCO tau. 3-4 biji sehari untuk legakan lepastu boleh sambung macam biasa iaitu 2 biji/2 sudu sehari. Minum air kosong sekurang-kurangnya 3 liter sehari okay. Jom sama-sama jaga kesihatan. Nikmat sihat ni tak ternilai harganya tau :)

Sunday, 12 January 2014

Testimoni Catalyst: VCO & Collagen

Salam semua..

Pagi yang indah bila tengok testimoni customer yang dah berjaya mendapatkan kehidupan lebih sihat dengan Catalyst! 

VCO & Collagen rasa nya sedap, baik untuk kesihatan dan kecantikan kulit, bagus untuk wanita mengandung, dan bagus untuk baby!



Nak jadi macam mereka? Mai order cepat2, lagi cepat try lagi cepat kesannya! ^_^


Sunday, 1 December 2013

PROMOSI HUJUNG TAHUN 2013!

Hai Catalyst Lover sekalian!


Berita baik untuk anda! Catalyst Nutraceutical mengadakan promosi hujung tahun 2013 dengan tawaran :

10% DISKAUN untuk SEMUA PRODUK CATALYST
50% DISKAUN untuk PENDAFTARAN AGEN (cuma RM150 untuk pendaftaran agen)

Jadi tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai grab peluang ni sebelum promosi berakhir! Call/SMS/Wassap/PM Finy segera okay?  ;)

Wednesday, 27 November 2013

CATALYST : New Product Released!

Salam semua!

Semoga setiap hari adalah lebih baik dari semalam dan ceria-ceria selalu ditemani VCO dan lain-lain produk Catalyst ye :)

Harini Finy nak war-war kan tentang keluaran PRODUK BARU Catalyst. Yay! Kali ni lebih banyak fungsi, lebih banyak manfaat untuk semua. Ada 6 JENIS produk baru yang dikeluarkan. 

Kat bawah ni gambar 6 produk tu ye. Dalam nya semua ada 60 tablet.




Okay, jom kita preview pula khasiat setiap satunya :

VC Plus - Mengandungi Omega 3 dan Lutein untuk memastikan mata berfungsi dengan baik, sesuai untuk yang rabun. (RM69.90)

Colla C - Diformulasikan khas untuk pembentukan sel kulit yang baru, mengekalkan kelembutan kulit malah mengekalkan awet muda. Merangsang pembentukan kolagen untuk menguatkan gigi dan tulang. Gadis, ibu-ibu, malah yang lelaki pun boleh ambil. (RM59.90)

ENZYLINE - Mengurangkan berat badan, meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan kandungan lemak dalam badan. Baik untuk menurunkan berat badan. (RM119.90)

C-ZYME - Mengurangkan paras kolesterol dalam badan dan menjaga jantung supaya sihat selalu. Pesakit darah tinggi dan jantung amat digalakkan mencuba. (RM89.90)

C-PRESSI - Pesakit yang mengalami kemurungan atau terlampau stress dengan hidup, CPressi supplement terbaik. Dirumus khas untuk menghilangkan stress dalam diri. (RM89.90)

C-FLEXIA - Merangsang penghasilan collagen dan proteoglycan yang membantu menjaga kesihatan tulang dan sendi. Sesuai untuk pesakit atritis dan yang selalu sakit sendi2. (RM89.90)


So, bagi sesiapa yang nak cuba, PRE-ORDER telah di buka sekarang! Boleh contact Finy untuk pre-order ya. Selamat Mencuba! :)

Tuesday, 12 November 2013

Rawat rambut dengan Minyak Kelapa Dara

Salam semua ^_^

Harini nak cerita sikit pasal Set Perawatan Rambut Catalyst. Ok, bagi sesiapa yang ada masalah rambut gugur, kulit kepala kering, banyak kelemumur, rambut bercabang.. Nak rambut lebat, berkilat, lembut? Jom try Hair Treatment dan Hair Revitalizer Catalyst! Ramuan utamanya sudah tentu Minyak Kelapa Dara! Dan ditambah pula dengan herba-herba yang lain untuk kesihatan dan kecantikan mahkota kita..seperti rosemary, tea tree, extra virgin olive oil, dan lain-lain. Nak maklumat lanjut pasal set rambut ni? Boleh tengok kat Galeri produk Finy atau nak lagi details Call/SMS je Finy k? =)


Wednesday, 23 October 2013

VCO bantu rawat Parkinson

Salam..

Hai semua. Semoga sihat semuanya ye. Ha, ni cerita Finy ambil dari Wall FB Dr. Hamid Arshat. Dengan mengamalkan VCO secara kerap, Alhamdulillah pesakit ni semakin sembuh dari penyakit Parkinson yang dihidapi.. Yang penting usaha, tawakal, doa. In syaa Allah dipermudahkan Tuhan..

Jadi sesapa nak try VCO boleh PM/Call/SMS Finy 011-23135829. 'Prevention is better than cure' kan.. belum sakit pun elok amalkan VCO. Lagi bagus tau.. So, meh baca ni. Apa kata doktor..


Nak tau lagi apa kata Doktor mengenai VCO ni, meh ke link2 Finy yang sebelum ni :-


Yakin, Cuba, mudahan berjaya! Salam sayang.. :)